Innovation

5 FÖRDELAR MED CEMFLOOR

11 November 22
Utläggning av avjämningsmassa med pump

En avjämningsmassa som passar alla golvsystem, sparar tid och pengar och dessutom är lätt att producera och leverera. Chryso Nordic vågar lova att CemFloor är precis så bra som den låter. Ta del av de 5 bästa fördelarna med produkten – med Chryso Nordics VD Thomas Orrbeck.

CemFloor är en avjämningsmassa som är anpassad för både tunna och tjocka avjämningar. Produkten har funnits under ganska lång tid i Europa där det varit ett väldigt framgångsrikt koncept.

När Chryso-gruppen förvärvade bolaget som tillverkar produkten såg Chryso Nordic en stor potential även för den skandinaviska marknaden.

– Det är väldigt kul att leverera en så pass unik produkt till marknaden, säger Thomas Orrbeck, vd för Chryso Nordic.

”Ser mycket ljust på framtiden”

Här nedan kan du se de fem bästa fördelarna med CemFloor, enligt Thomas Orrbeck:

  • Spara tid och pengar. CemFloor har god pumpningsförmåga, är självnivellerande och är lätt att arbeta med, vilket gör att utläggningen går snabbare och man sparar arbetskraft.
  • Unik lösning för er. Varje recept baseras på det lokala materialet som finns tillgängligt, anpassat för varje enskilt behov och ger hög flexibilitet.
  • Lätt att producera och leverera. Produktionen kan göras i traditionell betongfabrik eller med mobila enheter, färdig produkt kan transporteras med betongbil upp till 2 timmar, vilket gör att utläggningsplatserna kan vara inom ett stort geografiskt område.
  • Underlag för alla golvsystem. CemFloor kan användas på de flesta inomhusgolv, även värmegolv då produkten har god värmeledningsförmåga
  • Robust. Kontrollerad krympning som gör att man kan gjuta större yta utan krympning och kantresning.
    CemFloor har redan gett väldigt lyckade resultat, men Thomas Orrbeck tror att vi bara sett början.

– Att det lyckats så väl beror på att vi har ett mycket tätt och bra samarbete med drivna entreprenörer i Sverige, Norge och Danmark. Det gör att vi ser mycket ljust på framtiden för produkten.

Se mer om CemFloor här:

Other news

Utnämning
03/10/22

NY BUSINESS UNIT INOM SAINT-GOBAIN HIGH PERFORMANCE SOLUTION: CONSTRUCTION CHEMICALS

Efter förvärvet av GCP Applied Technologies, är vi glada att kunna annonsera nyskapandet av Construction Chemicals Business Unit inom Saint-Gobain High Performance Solutions. Denna nya business unit inkluderar: – Chryso‘s nuvarande verksamhet – GCP Specialty Building Materials (SBM) utanför Nord Amerika (SBM Nord America kommer bli en del av Saint-Gobain regionala verksamhet). – GCP Specialty Construction Chemicals (SCC)…
NY BUSINESS UNIT INOM SAINT-GOBAIN HIGH PERFORMANCE SOLUTION: CONSTRUCTION CHEMICALS
SAINT-GOBAIN COMPLETES ITS ACQUISITION OF CHRYSO
Förvärv
30/09/21

SAINT-GOBIAN HAR FÖRVÄRVAT CHRYSO

I enlighet med tillkännagivandet den 20 maj 2021 meddelar Saint-Gobain att man idag har slutfört förvärvet av Chryso, en ledande global aktör på marknaden för byggkemikalier. Chryso tillhandahåller högpresterande tillsatsmedel för hållbart byggande, vilket i synnerhet bidrar till att avsevärt minska betongens koldioxidavtryck. Företaget sysselsätter 1 300 personer runt om i stora delar av världen,…
SAINT-GOBIAN HAR FÖRVÄRVAT CHRYSO
Handskura färsk betongyta
Innovation
27/05/21

JÄMNARE YTFINISH MED PROBLEMLÖSAREN CHRYSO®FiniSafe

Att betong härdar snabbare när solen skiner är nog något alla som jobbar med betong har upplevt. Ytan blir hårdare än vad glättmaskinen klarar av, du sliter för att handskura betongen där maskinen inte kommer åt och du kämpar med att vattna ytan för att få liv i betongen. Men att vattna betong har tyvärr…
JÄMNARE YTFINISH MED PROBLEMLÖSAREN CHRYSO®FiniSafe