Vår lokala expertis

Utöver ett flertal duktiga tekniska säljare som besitter erfarenhet och kunskap, är det Fredrik Larsson som är vår främsta lokala expert inom området betong. 

Fredrik Larsson är Technical Manager på Chryso Nordic och startade sin betongbana på ett lokalt cementgjuteri direkt efter skolan. Därefter har han utvecklat sina kunskaper och de sista sju åren arbetade han som betongtekniker hos en betongtillverkare. I februari 2022 tog han klivet över till kemisidan och Chryso Nordic. 

Fredriks breda kompetens och expertis, som inte bara omfattar våra egna produkter, utan även de ingående materialen i betongen, utförandet och regelverket kring betong som material ger oss och våra partners ett vasst bollplank.

Vårt lokala labb

Tre mil öster om Göteborg, i Stenkullen finns vi med vårt huvudkontor, lager och lokala betonglabb. Här kan vi göra mindre prover och tester för våra kunder, exempelvis: testa tryckhållfasthet, sikta material, förprover av betongrecept, material utveckling och kontrollera produkt kvalité.  

Vi har nära samarbete med våra kollegor i Europa för tester som vi inte kan tillhandahålla i Sverige.  

Test prisms

Expertis i vår grupp

I vår globala grupp finns flera tekniska centrum och vi har ett stort internationellt nätverk där vi delar kunskap, expertis och erfarenhet.

Via våra systerbolag i världen har vi tillgång till alla typer av tester i betonglabb

Kontakta oss!

Contact Swedish