Vi är CHRYSO®

CHRYSO grundades 1942, och är teknikledande inom tillsatser för byggmaterial.

Vi förser våra kunder – cementtillverkare, fabriksbetong, prefabricerade tillverkare, applikatorer och distributörer och byggföretag – med vår expertis inom kemi, formulering och kunskap om byggmaterial.

CHRYSO förvärvades av Saint-Gobain 2021, CHRYSO och har accelererat sin utveckling för att förse byggbranschen med högpresterande och omstörande lösningar för att tackla industrins framtida utmaningar.

Sammanslagningen mellan CHRYSO och GCP Applied Technologies inom Saint-Gobain Construction Chemicals Division har avsevärt utökat affärskapaciteten för att förnya, bli mer hållbar och effektivt supporta kunder över hela Norden.

CHRYSO Nordic AB

Chryso Nordic har sitt säte i Stenkullen, strax utanför Göteborg, här finns vi med lager, laboratorium och kontor.

Företaget grundades 2008 och är sedan 2015 en del av Chryso gruppen.

Vi kombinerar den lokala expertisen med de tekniska innovationerna och internationella nätverket för att ge våra partners en support utöver det vanliga.  

2008

Grundades 2008 som Betongkemi Nordic AB och gick in i CHRYSO-gruppen och blev Chryso Nordic 2015.

Sverige, Danmark, Norge & Island

Vi arbetar på alla de Nordiska länderna

Lokalt betonglabb

I vårt betonglabb kan vi bland annat hjälpa till med receptoptimering, tryckhållfasthet, lufttest.

Tekniskt team

Vi har ett lokalt tekniskt team med stor kompetens och erfarenhet av vår marknad
INNOVATION

Innovation är ligger i gruppens DNA, och vi ligger i framkant för att möta morgondagens utmaningar. Vi designar våra molekyler själva och 20% av gruppens medarbetare arbetar med FoU.

Detta gör att vi kan ta fram skräddarsydda lösningar till specifika projekt eller marknader.

Läs mer  här

INDIVIDUELL SUPPORT

Vi arbetar nära våra kunder både med individanpassade tekniska lösningar, och med en support som är individuellt anpassad. Vi vill bygga partnerskap och långa relationer och har en helhetssyn när vi hittar lösning och upplägg för Dig och Din betong
Läs mer här

TEKNISK “KNOW HOW”

Vi har lång erfarenhet i Skandinavien och vet vilka utmaningar vi har i Norden. Vi har en bred praktisk kunskap om betong som material och våra produkter. Det gör att vi på bästa sätt vet hur du skall få en fungerade produktion från ax till limpa.
Läs mer här

EXPERTIS

I vår globala grupp finns flera tekniska centrum och vi har ett stort internationellt nätverk där vi delar kunskap, expertis och erfarenhet. Vi har samlat kunskapen från vår erfarenhet och våra nätverk för att på ett kompetent sätt hjälpa, assistera och vägleda våra partners. Läs mer här

Kom i kontakt med våra experter

Att förse dig med den information du behöver för att framgångsrikt supporta dina projekt är vår prioritet.
Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Contact Swedish