Identity card

 Chryso Nordic AB

Grundat 2008
Två kontor i Norden
Sverige och Norge

Innovation is our chemistry

CHRYSO designar, producerar, marknadsför och levererar tillsatser och tillsatsmedel till betongindustrin där innovation, kundservice, expertis och teknisk ”know-how” är hörnstenarna i vår grupp. Chryso Nordic har 40 års erfarenhet av prefab, fabriksbetong och mobila anläggningar och är alltid redo att ge råd, vägledning och teknisk assistans till våra kunder.

 

Företaget grundades som Betongkemi Nordic AB under början av 2008 av Anders Svensson, som en distributör av det franska bolaget CHRYSO. Sista juli 2015 förvärvade CHRYSO Gruppen Betongkemi Nordic AB och föreningen av de två företagen med den lokala expertisen från Betongkemi samt CHRYSOs innovativa tekniska och internationella närverk gav oss CHRYSO Nordic AB.

CHRYSO gruppen har funnits i över 70 år, är representerade i mer 70 länder och är idag över 1000 anställda. Produktion av sina egna tillsatser och tillsatsmedel ifrån CHRYSO gruppens forskning- utvecklingsavdelning och betongtekniska laboratorium sker i Sermaises, några mil utanför Paris. Våra forskning- och utvecklingsspecialister har en djup förståelse av psykokemiska interaktioner. Vi har en helt integrerad forskning och utvecklingsavdelning: från designer i våra egna laboratorium till fullskalig industriproduktion. Detta gör att vi kan erbjuda helt skräddarsydda lösningar till enskilda kunder och projekt.

Vi på CHRYSO Nordic vill erbjuda Dig som kund produkter som även respekterar miljö och er hälsa. Vi är därför medlemmar ibland annat FTI och SACA samt flera av våra produkter är registrerade i BASTA. CHRYSO gruppen strävar ständigt efter mer miljö- och användarvänliga produkter, flertalet är vegetabiliskt baserade eller helt vegetabiliska.

Vi hälsar Dig välkommen att prova oss och våra produkter. Vi ser fram emot att hjälpa Dig att finna den bästa lösningen för Dig och Din betong.